Hikmete Nikqi

Loading...
 • KENDAN SHABAN HAMZAJ KENGA E QORR ILAZIT SAMIR HAMZAJ QIFTELI XHEMAJL BEGA VIOLIN

  KENDAN SHABAN HAMZAJ KENGA E QORR ILAZIT SAMIR HAMZAJ QIFTELI XHEMAJL BEGA VIOLIN MP3

  KENDAN SHABAN HAMZAJ KENGA E QORR ILAZIT SAMIR HAMZAJ QIFTELI GJEMAJL BEGA VIOLIN KENDOJN - SHABAN HAMZAJ - SAMI KOSOVA ...

  Tags: KENDAN, SHABAN, HAMZAJ, KENGA, QORR, ILAZIT, SAMIR, QIFTELI, XHEMAJL, BEGA, VIOLIN

 • kange e Hikmetes

  kange e Hikmetes MP3

  ejupi live..

  Tags: Ejupi, live

 • BAJRAM BAJA ME T

  BAJRAM BAJA ME T'BIJT - ADEM JASHARIT MP3

  19-04-2008 KENGE E SHPIRTIT TEXTI&MUZIKA BAJRAM BAJA MUZIKA FOLKLORIKE.

  Tags: onairmusic2015, ALBANIAN, SHQIPTAR, SHQIP, KOSOVAR, onairmusic, KOSOVA

 • Nokshiqi (pjesa e pare)

  Nokshiqi (pjesa e pare) MP3

  Programi Dokumentar i TVSH-se OSHTIMAT E NOKSHIQIT skenari; Ilir Bucpapaj.

  Tags: Nokshiqi

 • Qazim Hajdari Kenga E SEJDES

  Qazim Hajdari Kenga E SEJDES MP3

  KENG FOLKLORIKE.

  Tags: Qazim, Hajdari, Kenga, SEJDES

 • Uke Bytyqi kanga e flamurit

  Uke Bytyqi kanga e flamurit MP3

  Tags: Gronau

 • Sevdi Malsia & Qamil Berisha - Komandant Roki

  Sevdi Malsia & Qamil Berisha - Komandant Roki MP3

  Facebook: http://www.facebook.com/FonotekaShqiptare Twitter: https://twitter.com/FonotekaShqip Myspace: https://new.myspace.com/fonotekashqiptare ...
 • Sali Sadiku Kengen - Po Luftojn Rugove e Peja

  Sali Sadiku Kengen - Po Luftojn Rugove e Peja MP3

 • Bajrush Doda- Kengen - Hysen Bajrit

  Bajrush Doda- Kengen - Hysen Bajrit MP3

 • Haxhi Prenku&Zyber Topalli Kenga e Mrikes

  Haxhi Prenku&Zyber Topalli Kenga e Mrikes MP3

  folklor.

  Tags: Zyber topalli

 • Rifat kida dhe zek nokshiqi kenge per jabllanicen

  Rifat kida dhe zek nokshiqi kenge per jabllanicen MP3

  Jabllanica.
 • Xajë dhe Uke Bytyqi - Marash Pali

  Xajë dhe Uke Bytyqi - Marash Pali MP3

 • Zhutat vll.Agaj - Ibrahim Rugova Sali Berisha Ramush Haradinaj

  Zhutat vll.Agaj - Ibrahim Rugova Sali Berisha Ramush Haradinaj MP3

  me 22.06.2013 kendojn Tafil Mulaj Besim Kuqi e Bujari edhe Esati.

  Tags: onairmusic2015, onairmusic

 • Zeke Lushi-Qiftelin ne dor e mora

  Zeke Lushi-Qiftelin ne dor e mora MP3

  kenduar ne isniq 2003.

  Tags: onairmusic2015, folk, onairmusic

 • Kënga Demë Salihit Pjesa e Parë (High)

  Kënga Demë Salihit Pjesa e Parë (High) MP3

 • Instrumental Sei 2012

  Instrumental Sei 2012 MP3

  Tags: 2012, sei, instrumental

 • fazlia

  fazlia MP3

  lladov.

  Tags: gilan

 • Drenush Halimi - Hej Preshev

  Drenush Halimi - Hej Preshev MP3

  Kendon: Drenush Halimi, Koro vellezerit EMINI Teksti & muzika: Drenush Halimi montazhi i videos: Orhan Shabani ©2009.

  Tags: Drenush, Halimi, Presheva, Bardhyl, Osmani, Delta, Nijazi, Azemi, Ridvan, Qazimi, Lleshi, komandant

 • Gofile Papleka-Hallet e kurbetxhis

  Gofile Papleka-Hallet e kurbetxhis MP3

 • KENGA E RAM SADRIS -KOL BALA ME LAHUT

  KENGA E RAM SADRIS -KOL BALA ME LAHUT MP3

  Montazhi XEN KRASNIQI.

  Tags: TROPOJA

 • Xajë dhe Uke Bytyqi - Po Jau Knojmë O Burra Nji Kangë

  Xajë dhe Uke Bytyqi - Po Jau Knojmë O Burra Nji Kangë MP3

 • Rexhep Hajrizi - shengjergjet po sillen

  Rexhep Hajrizi - shengjergjet po sillen MP3

  Studio e folklorit burimor ch.
 • KENDAN SHABAN E SAMIR HAMZAJ DHE CUKI VOGEL KENGA HYSN BAJRI

  KENDAN SHABAN E SAMIR HAMZAJ DHE CUKI VOGEL KENGA HYSN BAJRI MP3

  KENDAN SHABAN HAMZAJ KENGA -- DUL N,GJAKOV KENDOJN SHABAN E SAMIR HAMZAJ KENGA HAJDE HAJDE KEQ HYSENI KUR TE PASH SHOT ...
 • Mleqani (I Madhi Zot)

  Mleqani (I Madhi Zot) MP3

  bijt e sefes.

  Tags: Madhi, Zot