Argetmi

Loading...
  • Tupac - Hail Mary

    Tupac - Hail Mary MP3

    Teksti ne shqip: Intro Makaveli i perfshire ne kete, Killuminati ne te gjithe trupin tend Shperthen si gjuajtja e nje pushke dymbedhjetshe, me ndjeni Dhe ZOTI tha ...

    Tags: tupac, hail mary